(video) FRANKFURT 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS ADVENTURE package

O altă premieră marca BRABUS la Salonul Auto de la Geneva este de fapt primul program de tuning pentru modelul Mercedes-Benz G 350 d de nouă generaţie. Pentru acest SUV atelierul german a pregătit şi un power kit pentru a spori puterea motorului de sub capotă, însă esenţial a fost ca să-l pregătească pentru off-road, astfel încât l-a dotat cu un ADVENTURE package.

Cei de la BRABUS spun că acest ADVENTURE package poate fi aplicat pe orice model G-Class, chiar şi pe G 63 AMG la dorinţă!

Foto: autoblog.md

Lista de dotări şi echipamente care fac parte din noul pachet este compusă în primul rând dintr-o bară de protecţie frontală cu prize mari de aer, scoasă din pachetul WIDESTAR, care a fost dotată cu un mic bullbar şi cu un troliu integrat pentru a atrage imediat privirile.

Sub bară se află o placă de protecţie realizată din fibră de carbon, care, ca şi toate celelalte elemente vizibile din acelaşi material, sunt acoperite cu un finisaj de protecţie care le sigilează şi le face mate. Află mai multe şi vezi în detalii cum arată, pe AutoBlog.MD


Pub