Oportunitate pentru tinerii din Republica Moldova. Curs Gratuit „Educația Financiară pentru Tineri”

PE SCURT

Oportunitate pentru tinerii din Republica Moldova. Aceștia pot să se înscrie și să participă gratuit la un curs teoretic și intensiv de educație financiară destinat tinerilor 18-40 ani.

„Compania Double Case în parteneriat cu Pelliron au elaborat acest proiect care vine să aducă domeniul financiar și economic mai aproape și mai pe înțelesul tinerilor, studenților, angajaților, etc”, se arată în mesajul organizatorilor.

PE LUNG

Astfel, dacă aveți între 18-40 ani și vă vedeți în viitor un specialist bun în domeniul economiei sau al finanțelor sunteți îndemnați să participați la acest curs.

De rând cu toate noțiunile și instrumentele pe care le vor descoperi, participanții vor avea ocazia să cunoască experți financiari din Republica Moldova care vor lucra alături de ei pe tot parcursul acestui curs.

Formularul pentru înscriere puteți să-l completați aici:  http://educatie_financiara.lpmotortest.com

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.