Fostul prim-ministru, Pavel Filip îi spune Maiei Sandu cum trebuie să rezolve problema mirosului urât

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul democraților, Pavel Filip a postat pe facebook un mesaj în care spune că problema mirosului urât, care a inundat Capitala, este nu doar a autorităților locale, dar și a celor centrale și îi spune Maiei Sandu cum ar trebui să acționeze în mod concret.

Astfel, potrivit lui Filip, premierul  trebuie să convoace de urgență comisia pentru situații excepționale, să audieze rezultatele analizelor de laborator prelevate de la Stația de epurare, în special asupra aspectelor ce țin de pericolul pentru viața și sănătatea orășenilor. Filip a adăugat și lista instituțiilor obligate să vină cu rapoarte și acțiunile pe care prim-ministrul ar trebui să le întreprinsă imediat. La sfărșitul textului, democratul întreabă liderii aflați la guvernare, care totuși sunt prioritățile lor acum?

Reacția lui Filip ar putea fi calificată ca un răspuns dat premierului, care la ședința guverului a acuzat fosta guvernare că a lăsat orașul fără primar, desi a recunoscut că anul trecut, tocmai când democrații se aflau la putere, mirosul înțepător nu a existat.

Situația cu aerul poluat din Chișinău nu mai poate fi tolerată. Această criză de mediu nu suferă amânare, iar acțiunile…

Опубликовано Pavel Filip Среда, 11 сентября 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...