FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul BMW X6 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Acesta este noul BMW X6 şi avem cu el prima întâlnire aici la Salonul Auto de la Frankfurt pentru că a fost prezentat în cadrul unui mega eveniment la BMW Welt din Munchen în această vară. Modelul are cu ce să impresioneze şi va crea probleme pentru principalii concurenţi, Mercedes-Benz GLE Coupe la fel fiind adus în premieră aici.

Noul X6 a crescut în dimensiuni pe aproape toate fronturile, devenind doar mai scund cu 6 mm. Portbagajul îi are un volum de 580 de litri şi se poate extinde până la 1.530 de litri. Iar datorită ampatamentului de aproximativ trei metri lungime, pasagerii care vor lua loc pe bancheta din spate se vor simţi mult mai confortabil.

De acelaşi confort, pe lângă dinamică şi manevrabilitate vor răspunde acum o serie de sisteme şi componente noi precum suspensie pneumatică pe ambele punţi, stabilizatori activi anti ruliu şi un sistem de roţi directoare spate. În lista de asistenţi electronici sunt incluse şi noile faruri cu tehnologie BMW Laser Light, iar în premieră pentru un model BMW se oferă o grilă de radiator iluminată.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/