FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cel mai nou SUV din gama Land Rover s-a lansat la Salonul Auto de la Frankfurt după mai mulţi ani de aşteptare, dar şi teste riguroase. Noul Defender vine să cucerească piaţa maşinilor concepute pentru off-road, având la dispoziţie o mulţime de dotări utile, dar şi o gamă de 170 de accesorii prin care poate fi personalizat la maxim.

Modelul a păstrat un aspect robust, unde clasicul a fost combinat cu modernul. A fost prezentat deocamdată în două versiuni: 90 cu trei uşi în variantă pentru pasageri şi 110 cu cinci uşi în variantă pentru pasageri. Interesant este că ambele vor fi disponibile şi în variante comerciale! Sub capotă se va putea instala unul din patru motoare anunţate din start.

Interiorul este conceput pentru practicabilitate, deşi opţional poate fi complet din materiale premium. Poate avea până la opt locuri pentru pasageri (versiunea 110). La fel pe modelul 110 vine standard atât un nou sistem multimedia, cât şi o suspensie pneumatică. Despre multe altele vă invităm să aflaţi din materialul video pregătit şi articolul cu informaţii complete.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Land Rover, Carscoops)

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/