21:58:47 23.04.2024
Stiri

Băsescu susține „cel mai SINCER” candidat la alegerile parlamentare noi din R. Moldova? „Sunt sigur că nu-mi voi încălca promisiunile și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu”

Partide/Comunicate 10.09.2019 11:40 Vizualizări3158 Autor: Ziarul National
Băsescu susține „cel mai SINCER” candidat la alegerile parlamentare noi din R. Moldova? „Sunt sigur că nu-mi voi încălca promisiunile și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu” Facebook


Economistul Sveatoslav Mihalache este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, în circumscripția nr. 33, Chișinău. Acesta dă asigurări că nu va dezamăgi alegătorii și spune că este nevoit să candideze după ce reprezentanții Blocului „ACUM”, pe care PUN i-a sprijinit la alegerile parlamentare din 24 februarie curent, au dezamăgit alegătorii care optează pentru Unirea cu România.

„Fac parte din prima generația care a plecat la studii în Țară încă din 1990, la doar 17 ani, și atunci când am trecut Prutul am știut că sunt român. Mi-am făcut studiile universitare la Brașov și mi-am finalizat educația la București cu o lucrare de doctorat dobândită la Academia de Studii Economice. Încă de atunci m-am simțit un soldat de rând, o cătană conștientă că trebuie să fie parte a luptei pentru dreptate națională și adevăr istoric. Așa mă simt și acum! M-am încadrat în PUN chiar de la fondare, răspunzând apelului lui Traian Băsescu și al colegilor mei de generație, care au stat la începuturile cenaclului Alexe Mateevici și ale Mișcării de Eliberare Națională, mișcarea la care, în calitate de elev, am stat umăr la umăr alături de voi toți”, spune Mihalache.

Economistul susține că cei din conducerea PUN de la București și Chișinău i-au cerut să candideze în circumscripția 33 din Chișinău.

„Am acceptat misiunea și mă simt onorat să-mi aduc contribuția prin toate cunoștințele, expertiza profesională și puterile sufletești. Într-o lume normală în care drepturile românilor la o Țară unită ar fi respectate, aș fi rămas un contabil preocupat de evoluția lumii financiare, analizând oscilațiile burselor din New York sau Londra la o bere cu colegii finanțiști sau într-un mod academic în aula universitară cu discipolii mei. Din păcate, Țară noastră nu-i întreagă nici astăzi, după 80 de ani de la odiosul pact sovieto-german”.

Sursa citată a mai adăugat că pericolul „unui nou pact și mai nociv pentru noi, românii, persistă și astăzi”. „Ba mai mult, cei în care ne-am pus nădejdea și pe care i-am votat și sprijinit, blocul „ACUM”, și-au încălcat absolut toate promisiunile. Nu știu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripția 33 Chișinău, dar știu și sunt sigur, că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în fața compatrioților mei și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu.

Dacă v-ați săturat să votați „salvatori” și „generali” atotștiutori, care până la alegeri promit raiul pe pământ, iar odată ajunși la putere ne transformă de 30 de ani viața în calvar, vă chem să votați un soldat dintre voi care va rămâne până la capăt pe câmpul de bătălie pentru Reîntregirea Neamului! Trăiască Nația și cu Dumnezeu înainte!”, a conchis Mihalache.

De menționat că 13 candidați vor participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 33 (Chișinău, suburbiile de sud): Vasile Năstase (ACUM), Svetlana Popa (PSRM), Veaceslav Nedelea (PD), Nicolae Alexei (candidat independent), Sveatoslav Mihalache (PUN), Tudor Deliu (PLDM), Erica Zucec (PVE), Oleg Brega (candidat independent), Lidia Grozav (candidat independent), Mihai Godea (PAD), Ion Leașcenco (PLR), Anatolii Stepuleac (Casa Noastră-Moldova) și Boris Volosatîi (Democrația Acasă).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md