17:22:20 29.03.2024
Stiri

Ultima „rudă în viaţă” a lui Adolf Hitler, condamnată pentru pedofilie după ce a agresat o fetiţă de 13 ani

Știri 10.09.2019 15:18 Vizualizări1558 Autor: Ziarul National


Ultima „rudă în viaţă” a lui Adolf Hitler, condamnată pentru pedofilie după ce a agresat o fetiţă de 13 ani

Romano-Lukas Hitler, un individ care susţine că este ultima rudă al lui Adolf Hitler, a fost condamnat pentru pedofilie. El a ajuns recent în atenţia publică şi altfel decât etalându-şi poveste excentrică, după ce ar fi sărutat o fată de 13 ani, deşi a negat acuzaţiile.

Bărbatul care susţine că este rudă cu Hitler a fost condamnat pentru pedofilie, după ce i-a făcut avansuri unei fete de 13 ani, scrie allthatinteresting.com, citând Bild. Şomerul în vârstă de 69 de ani a răspuns unui anunţ privind vânzarea unui garaj, dar a pus ochii pe altceva: fata minoră a vânzătorului, Ania, în vârstă de numai 13 ani, relatează Gândul.

Nu se ştie exact dacă Romano-Lukas din Gorlitz, Germania, este într-adevăr rudă cu Fuhrerul, el însuşi cu un istoric de fapte de pedofilie. Tatăl minorei a povestit că atunci când a distribuit anunţul, nu i-a trecut prin minte că s-ar putea întâlni cu un pedofil cu tatuaj pe craniu, care susţine că este rudă cu Hitler.

„Am scos un garaj la vânzare şi Hitler a răspuns anunţului”, a declarat tatăl. „Se pare însă că nu era interesat de garaj, ci de Ania. A atras-o cu dulciuri în apartamentul său, i-a cumpărat haine şi flori de plastic şi chiar s-a oferit să o ia de nevastă”, a povestit acesta.

Romano-Lukas Hitler a negat acuzaţiile, dar judecătorul Ulrich Schettgen a stabilit că a sărutat-o pe Ania „împotriva voinţei ei, pe gât şi obraji”, iar "Hitler" a fost condamnat pentru fapta sa.

Este adevărat că Hitler are rude îndepărtate la New York, dar se pare că legătura de sânge cu Romano-Lukas nu poate fi dovedită.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md