/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

De ce nu au stat democrații în coadă pentru a candida la funcția de președinte al PDM? Răspunsul lui Filip

10 septembrie 2019, ora 22:16

Democrații nu au prea stat în coadă pentru a candida la funcția de președinte al Partidului Democrat (PDM) pentru că formațiunea trece printr-o perioadă de criză și nu mulți au curajul să-și asume o funcție-cheie în asemenea circumstanțe.

„Atunci când o formațiune politică trece printr-o perioadă de criză nu sunt mulți doritori care să vină în fruntea acestei formațiuni politice. Parcursul pentru a lua o decizie să-mi înaintez candidatura pentru a-mi înainta candidatura la funcția de președinte al PDM nu a fost unul simplu și nu a fost unul scurt. Am luat această decizie, doar după ce am fost în toate organizațiile noastre teritoriale”, a declarat Pavel Filip la emisiunea Moldova în Direct de la postul național Moldova 1.

Pavel Filip a fost ales președinte al PDM acum trei zile, în cadrul congresului formațiunii, fiind unicul candidat la această funcție. Democrații au rămas fără lider după ce Vlad Plahotniuc a demisionat din această funcție acum aproximativ două luni.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram