Ion Ceban s-a lansat în campania electorală: „Eu voi fi dedicat orașului 24 din 24”

(update 11:40) Socialistul Ion Ceban a spart gheața și s-a lansat în campania electorală. Acesta a organizat un briefing de presă în care a venit cu mai multe promisiuni.

Ceban spune că va fi cel mai bun primar din toate timpurile Chișinăului și e gata să lucreze în folosul locuitorilor. Acesta promite că în curând va veni cu o listă a angajamentelor pe care le va face, dacă va câștiga primăria.

„Eu voi fi dedicat orașului 24 din 24. Voi fi primarul care va putea să comunica cu CMC. Voi fi primarul tuturor. Voi colabora cu primarii din toate țările. Indiferent de preferințele politice. Un angajament propriu îl va prezenta în curând. Vom munci dedicat, că anume Chișinău este orașul în care vrem să întâlnim bătrânețea. Un Chișinău pentru toți, un Chișinău pentru tine”, a declarat Ion Ceban.

(11:00) Socialistul Ion Ceban se lansează, astăzi, în campania electorală, pentru funcția de primar al capitalei. Conferința de lansare are loc în fața cafenelei Guguță.Cecc l-a înregistrat pe Ion Ceban sâmbătă. În lista consilierilor, propuși de PSRM se regăsește și mama acestuia, Ceban Eugeniu, care se află sub numărul 8 în listă.

Consilieri / Sursa:PSRM
Consilieri / Sursa:PSRM
Consilieri / Sursa:PSRM

UNIMEDIA transmite live.


Pub