(video) Mișcarea Populară Antimafie, PNL și „Democrația acasă” vor să identifice un singur candidat unionist pentru alegerile din Chișinău

Conferință de presă susținută de Mișcarea Populară Antimafie privind prezentarea publică a punctului de vedere în privința identificării unui singur candidat pentru Chișinău.

Foto: privesc.eu

(update 12:00) Daniela Bodrug, vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie: „Acum nu ne interesează calculele matematice, că vor fi 4 partide sau că vor fi șapte. Contează mesajul public unionist pe care îl transmitem. Celelalte partide încă nu și-au înregistrat candidații, de aceea credem că se dumiresc acum și vor da curs invitației noastre de a alege un singur candidat unionist pentru alegeri.”

(update 11:45) Vasile Costiuc, Partidul „Democrația Acasă”(PPDA)- „Eu regret că liderii forțelor de dreapta nu înțeleg că ne transformăm într-o gubernie rusească. Cu regret, unele forțe de dreapta fac jocul Kozak. În ultimul timp, am luat bătaie de la forțele imperiale. Așa noi ne îndepărtăm nu numai de Unire, ci și de Europa. Sunt pentru un candidat unionist comun, care va trece în turul II. Astfel, acesta va fi votat și de forțele proeuropene”.

(update 11:30) Vitalia Pavlicenco, vicepreședinta PNL „Motivele necoagulării forțelor unioniste sunt ingerința condamnabilă a Bucureștiului în Republica Moldova cu scopuri meschine, dorința partidelor unioniste din Moldova de a arăta cine este „mai mare și mai tare”.”

(update 11:15) Daniela Bodrug, vicepreședinta Mișcării Populare Antimafie „În alegerile locale pentru Chișinău contează să dăm lovitura. E nevoie ca persoana aleasă să fie competentă, cu prestanță publică. Noi avem mecanismul de alegere ”

UNIMEDIA transmite live:


Pub