(video) Alt om, o altă viziune. Chișinăul a fost vizitat de încă un vlogger britanic: „Piața Centrală este raiul absolut”

Acum câteva luni, un vlogger britanic care a vizitat țara noastră, a publicat pe contul său de YoutTube mai multe videoclipuri în care descrie țara noastră dintr-o perspectivă exclusiv negativă, arătând acele părți proaste pe care nici noi nu vrem să le vedem.

Foto: JASON BILLAM TRAVEL/Youtube

Câteva luni mai târziu, un alt vlogger englez a venit să-și contrazică conaționalul, afișând o perspectivă mult mai pozitivă decât predecesorul său.

Tânărul travel-vlogger pe nume Jason Billam a atras în primul rând atenția asupra subteranei din fața Academiei de Științe, care a apărut în videcolipul vloggerului „Bald and bankrupt” într-o stare absolut deplorabilă. Acesta a descoperit că treptele subteranei au fost proaspăt renovate și menționează că anume datorită acelui videoclip, lucrurile au început să se schimbe.

Piața Centrală, considerată de mulți rezidenți unul din cele mai aglomerate și dezorganizate locuri din oraș, Jason a văzut acolo „raiul absolut”, fiind impresionat de prețurile mici și diversitatea de legume și fructe expuse la tarabe.

Mai mult, acesta a văzut capitala țării noastre ca un oraș prietenos pentru prietoni, cu transport public accesibil și unde totul este la îndemână.

Jason Billan a apreciat vinurile moldovenești și varietatea de locuri unde oamenii pot merge să ia o gură de aer proaspăt.


Pub