/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un consilier PSRM din Cahul va candida independent la următoarele alegeri locale. Și actualul primar mai vrea un mandat

missing
09 septembrie 2019, ora 16:46

Actualul primar al municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, a ridicat astăzi de la Consiliul Electoral de Circumscripție listele de subscripție și urmează să colecteze în jur de 1600 de semnături, pentru a se putea înscrie în cursa electorală pentru un nou mandat la primărie. Acesta va fi din nou candidat independent.

Tot astăzi, au obținut listele de subscripție patru candidați la funcția de consilier al municipiului Cahul, scrie ziuadeazi.md.

Actuala consilieră socialistă Maria Rîbacova va merge de această dată independent în campania electorală. Tot independenți vor fi și Vasile Vanțevici și Ion Axenti. Primul a fost consilier în perioada 2007-2011, iar al doilea a candidat în 2011 la funcția de primar al orașului Cahul  pe lista Partidului Popular Creștin Democrat.

Vrea să fie ales local și Dmitrii Moruz, un tânăr activist, care este designer de profesie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram