/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O mașină a luat foc în sectorul Râșcani al capitalei

missing
09 septembrie 2019, ora 17:02

O mașină a luat foc în sectorul Râșcani al capitalei. Incendiul s-a produs astăzi la intersecția bulevardului Moscova și străzii Alecu Russo.

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs după ce proprietarul mijlocului de transport a încercat să schimbe o piesă de la panoul frontal al mașinii, însă aceasta s-a dovedit a fi contrafăcută. Prin urmare, senzorul de siguranță a luat foc.

Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 se poate vedea că automobilul este de marca „Chevrolet”. La fața locului a intervenit o echipă de pompieri. Salvatorii au reușit să stingă focul.

Ulterior mașina a fost luată de evacuator.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram