Actualitate

Deputat din ACUM: Oamenii vor începe să simtă că trăiesc mai bine la vară

Noi nu ne-am asumat să transformăm Moldova în Luxemburg sau în Monaco în trei luni. Eu tare sper și cred că lucrurile o să fie simțitor mai bune până vara viitoare, de exemplu. Anumite scheme frauduloase abia acum se descoperă. Noi avem un blocaj pe partea de justiție – Procuratura și judecătoriile. În momentul în care soluționăm asta, putem să avansăm și în alte domenii – spargerea monopolurilor, a intereselor înguste. Dar lucrurile nu pot să se miște atât de repede, nu a fost vreo țară care timp de trei luni s-a reformat”, a declarat Radu Marian.

Deputatul a recunoscut că credibilitatea guvernării a avut de suferit din cauza numirilor de la Curtea Constituțională și de la Centrul Național Anticorupție.

„Putea fi și mai bine, am recunoscut și public că au fost greșeli. Dar, sper eu, și îndemn oamenii să aibă încă un pic de răbdare. Știu că este greu, în general, să crezi în politicieni și să crezi în ce spun, dar îi rog să nu se îndoiască de intențiile noastre nobile de a schimba această țară”, a mai spus secretarul fracțiunii parlamentare PAS.

https://agora.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *