/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Cutremurător. O fetiță a fost bătută cu cruzime de femeia în grija căreia a fost lăsată. Mama: „Am avut încredere în ei”

missing
08 septembrie 2019, ora 12:47

O fetiță a fost bătută cu cruzime de o femeie din localitatea Bravicea, raionul Călărași, pentru că nu ar fi făcut curățenie. Imagini video în care se aud țipetele copilei au fost publicate pe o rețea de socializare. Poliția investighează cazul.

Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii după ce mai multe imagini video cu țipetele fetei și imagini în care se vede că a fost bătută până la sânge au fost plasate pe internet.

Imaginile au fost postate pe internet chiar de către mama copilei. Totodată, împreună cu această fetiță, în grija femeii mai sunt alte trei surori ale ei. Mama a declarat pentru TV8 că și-a dat cele 4 fete sub tutelă femeii din Bravicea din luna aprilie anul trecut. „Am fost inițial trei luni în Italia. Pe urmă am venit și din noiembrie sunt în Israel. Parcă nu au fost așa bătute…. ori că ele au fost bătute, dar nu mi-au spus. Eu le întrebam dacă le bat și ele îmi spuneau că nu. Până s-au dus la o cumnată de a mea, cu vreo trei săptămâni înainte de școală, și încet-încet i-au spus ei că le bat, dar i-au spus să nu-mi spună mie despre asta că am s-o sun pe femeie și ea o să le bată”, spune Victoria, mama fetelor.

Ulterior, femeia le-a spus fiicelor ei să filmeze în caz că se mai întâmplă vreun caz de violență. „Nici nu m-am gândit la așa bătaie și la așa ceva. N-am știut… am avut încredere în ei, păreau oameni normali, oameni liniștiți și la locul lor”, ne-a spus femeia.

Ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliția Călărași, Cristina Vicol, susține că Poliția a fost sesizată pe acest caz și acum se întreprind măsuri de investigare a cazului. Totodată, copiii au fost duși la un centru de plasament din Călărași.

Mai jos vedeți una dintre secvențele video în care se aude cum copila este agresată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram