/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un alt caz zguduitor. O mamă își impunea copilul de patru ani să se sinucidă și a filmat totul cu telefonul

missing
08 septembrie 2019, ora 14:32

Un alt video a zguduit societatea în ulimele ore. Pe internet a circulat cu viteză fulgerătoare un video în care se vede cum o mamă îi cere fiului său de 4 ani să se sinucidă și a filmat totul cu telefonul. Cazul a avut loc în raionul Rezina. Poliția a fost sesizată pe marginea acestui caz și au fost întreprinse măsuri.

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost sesizați aseară, aproape de miezul nopții, referitor la faptul că pe internet au fost postate video și fotografii cu un minor care este impus de mama sa să se stranguleze.

„Mama minorului, în vârsta de 27 ani, locuieşte cu feciorul minor de 3 ani de un an şi jumătate la bunelul său de 83 ani, fiind plecată după divorț din r. Anenii Noi. Neangajată în câmpul muncii, anterior cazuri similare nu au avut loc, iar în vizorul politiei nu s-a aflat”, se spune într-un comunicat de presă al Poliției.

Potrivit oamenilor legii, pe parcursul zilei de ieri au avut în ospeție niște rude. „Din spusele ei, au stat la masă, în timpul căreia a apărut un conflict spontan între ea şi cumnata din mun. Chişinău, ca urmare la ce rudele au plecat la Rezina. După, femeia de 27 ani, fiind ghidată de emoții, a săvârşit acțiunile pe care le-a filmat şi le-a trimis unei mătuşe, care se află în Israel și care ulterior le-a trimis altor rude”, se menționează în comunicat.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală. De asemenea, au fost invitate rudele la Inspectorat pentru a fi predat copilul în siguranță.

Mama copilului a fost condusă la Spitalul Raional din Rezina pentru a fi examinată de medici.

Băiatul a rămas la o mătușă din orașul Rezina. Decizia a fost luată în prezența tatălui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram