(video) Andrian Candu, la Congresul PD-ului: Rezultatele la alegerile parlamentare se datorează, inclusiv, lui Vlad Plahotniuc

Fostul președinte al Parlamentului, democratul Andrian Candu, îl laudă pe fostul președinte al PD-ului Vlad Plahotniuc. Acesta spune că rezultatul la alegerile parlamentare din februarie se datorează, inclusiv, lui Vlad Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute în cadrul Congresului al IX-lea a formațiunii, care a avut loc astăzi.

Foto: UNIMEDIA

„La ora actuală, echipa PD-ului trece printr-o perioadă dificilă și este normal așa să fie atunci când ani de zile am fost la guvernare și a decis soarta țării, după care a trecut în opoziție. Aceasta este o regulă obișnuită și o regulă firească a democrației.

În același timp, toți trebuie să conștientizăm că PD, la ultimele alegeri parlamentare a obținut cel mai bun scor din istoria sa. Asta se datorează echipei PD, inclusiv fostului președintele al PD-ului, Vlad Plahotniuc.

Consider că PD aflat la guvernare a reușit să livreze rezultate cetățenilor, în diferite domenii. Astăzi, PD încheie un capitol din istoria sa, întoarce pagina și trece la scrierea unui nou capitol”, a declarat Candu.

Vezi întreaga declarație în video de mai jos.


Pub