(video) Congresul PD-ului, cu presă și fără detectoare de metal. Jizdan: „Să vadă toată lumea această schimbare”

Fostul Ministrul al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a ținut un discurs înflăcărat la Congresul PD-ului de astăzi. Acesta a explicat de ce s-a implicat în politică și de ce anume în Partidul Democrat.

„Intrând la acest congres, spunea cineva dintre colegi, am observat că nu este detectorul de metale de la intrare, și toată lumea a intrat liber. Și dacă ați observat, am invitat și presa, să vadă toată lumea această schimbare. Să știți că azi, nu am văzut gram de rușine pe fețele oamenilor care au intrat la acest congres. Ba din contra, am observat acea mândrie, acea mândrie care trebuie să fie de acum încolo.

Spunea Platon, una din pedepsele de refuzul de a participa în viața politică, este că în timp vei fi condus de oameni inferior ție. Iată de ce sunt aici în fața dvs.”,

Jizdan a mai vorbit și despre veteranii de război, care au luptat pentru Independența RM. Acesta a îndemnat pe veterani să nu să se declare apolitici, ba din contra, să se implice activ în viața politică. „Iar eu care vin în viața politică, vin din garnitura Guvernului Filip. Anume acest Guvern, a fost în atenție maximă la veterani. Pe parcursul 3 ani jumate, Pavel Filip la avut consilier pe Ion Coropceanu, care în fiecare zi i-a atras atenția primului ministru asupra veteranilor”.

În discursul său, Alexandru Jizdan a mai criticat și actuala guvernare și felul în care aceasta acționează în raport cu cetățenii.


Pub