A băut probabil cea mai scumpă bere din istorie. Un bărbat a plătit 55 000 de lire pentru o bere la un hotel

PE SCURT

Peter Lalor a băut probabil cea mai scumpă bere din istorie, după ce a plătit unui hotel din Manchester 55.000 de lire sterline, informează Metro.

Lalor povestește că nu avea la el ochelarii de citit, iar după ce a plătit cu cardul nu a mai cerut chitanța și a vrut să plece. Totuși, a bănuit că ceva este în neregulă, mai ales că personalul avusese ceva probleme cu efectuarea plății, așa că a întrebat o angajată cât a plătit pentru berea băută.

PE LUNG

„Ceva m-a făcut să întreb: Cât am plătit pentru bere? Angajata a verificat, și-a pus mâna la gură, nu mi-a spus suma, apoi a zis că a avut loc o greșeală și că va îndrepta lucrurile. Când i-am cerut să rezolve în acel moment, s-a dus după manager, iar acesta a luat lucrurile în serios și a încercat să-mi returneze banii”, a spus Lalor.

acesta a aflat că plătise 55.000 de lire sterline abia când a primit un telefon de la bancă. Pe lângă aceasta sumă, australianul plătise și o taxă de transfer de 1.380 de lire sterline.

Bărbatului i s-a promis că i se vor returna banii în 9 zile lucrătoare, iar taxa de transfer i-a fost deja returnată.

Sursa: Digi24

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.