/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un autocar cu 57 de moldoveni a fost implicat într-un accident în România. Turiștii mergeau la mare în Bulgaria

missing
07 septembrie 2019, ora 14:20

Un autocar în care se aflau 57 de cetățeni ai Republicii Moldova a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe raza orașului Eforie-Nord, județul Constanța.

Informația a fost furnizată de sublocotenentul Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, al județului Constanța pentru IPN.

„La fața locului s-au deplasat angajații ISU, care au constatat că autocarul în care se aflau cetățenii moldoveni a acroșat o bordură, fără a se răsturna și fără a lovi alte autoturisme”, a declarat Ana Maria Stoica. Potrivit acesteia, toți pasagerii au fost evacuați din autocar, dar marea majoritate nu a avut de suferit.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și două ambulanțe, însă doar trei dintre pasagerii autocarului au fost transportați la spital cu excoriații, restul neavând nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram