image
Sursa foto: politia.md

Operațiune Antidrog de amploare pe teritoriul țării: 145 de percheziții în 26 de raioane; Ce au găsit până acum polițiștii

Peste 200 de polițiști efectuează 145 de percheziții în 26 de raioane, în cadrul unei operațiuni ample Antidrog pe teritoriul țării. Până la această oră au fost depistate câteva kg de substanțe interzise, arme care au fost deținute ilegal și 20 de dispozitive destinate consumului de droguri.

Direcția Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în conlucrare cu Direcția Generală Urmărire Penală al IGP, Serviciul Vamal, Inspectoratele de Poliție din teritoriu și oficiile Procuraturilor la care se atribuie conform competenței, au demarat azi dimineața, o operațiune amplă Antidrog pe teritoriul țării.

politia.mdpolitia.md

Peste 200 de polițiști efectuează 145 de percheziții în 26 de raioane ale țării.

Până acum au fost depistate și ridicate peste șapte kg de marijuana, 50 gr de heroină, 10 gr de metadonă uscată, 1316 plante de cânepă, 100 gr paie de mac, 10 gr droguri etnobotanice.

politia.mdpolitia.md

De asemenea, au fost depistate , trei arme de foc deținute illegal, precum și 17 cartușe de luptă.

Până la moment acțiunile s-au desfășurat în privința a 40 de persoane suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor, 27 dintre care au statut de bănuit, iar 13 au fost reținute.

politia.mdpolitia.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: