(foto) Toyota Motor Europe începe producția unui nou motor de 2.0 litri la uzina din Polonia

În timp ce la Toyota Motor Europe (TME) procentul de vânzări de vehicule hibride continuă să crească în regiunea europeană, ajungând la 52% în prima jumătate a lui 2019, compania își continuă eforturile pentru localizarea producției componentelor care sunt parte a unităţilor de propulsie hibride.

Acum câteva ore, uzina TMMP din Jelcz-Laskowice, Polonia, a marcat startul producției unui nou motor pe benzină TNGA de 2.0 litri, care va fi folosit de modelele hibride Toyota Corolla şi RAV4.

Foto: autoblog.md

În prezența ministrului adjunct al energiei, Krzysztof Kubów, viceministrului de investiții și dezvoltare, Grzegorza Puda, și președintele Toyota Motor Europe, Dr. Johan van Zyl, noua linie de producție a motorului a fost oficial inaugurată.

Reprezentând o investiție de aproximativ 90 de milioane de euro, noile linii de producție sunt construite în concordanță cu noua arhitectură globală Toyota și dispun de producție automatizată avansată, performanță sporită și ergonomie îmbunătățită pentru membrii producției. Află mai multe despre noul propulsor, pe AutoBlog.MD


Pub