Vladimir Cebotari: „Polițistul politic Năstase a lansat ieri mai multe acuzații fanteziste la adresa mea, pentru care îi voi cere prin toate mijloacele legale să răspundă”

Deputatul PD Vladimir Cebotari spune că îl va trage la răspundere legală pe Andrei Năstase, pentru acuzațiile pe care i le-a adus ieri, într-o emisiune televizată de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„Polițistul politic Năstase a lansat ieri mai multe acuzații fanteziste la adresa mea, pentru care îi voi cere prin toate mijloacele legale să răspundă, să le probeze el personal, nu procurorii pe care se lauda că îi conduce. [...]

Nu am si nu am avut vreodată vreo legatură cu frauda bancară, iar declarațiile lui Nastase sunt pure invenții, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie și se află în criza mare de idei și rezultate”, scrie deputatul.

Andrei Năstase l-a acuzat pe Cebotari de implicare în furtul miliardului și i-a cerut printr-o scrisoare adresată procurorului general interimar investigarea deputatului PD și ridicarea imunității parlamentare a acestuia.


Pub