Alexandru Ambros anunță că va candida din nou, în calitate de independent, la funcția de primar al municipiului Ungheni

Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni, a declarat că a plecat din Partidul Democrat și intenționează să candideze din nou la funcția de primar la alegerile locale din 20 octombrie, anunță Expresul.md.

Foto: Alexandru Ambros/Facebook

Primarul a declarat într-un interviu pentru ziarul local Expresul.md că a părăsit Partidul Democrat, cererea sa fiind acceptată în mod unanim de către colegii săi de partid.

Oficialul susține că a fost îndemnat de multă lume, inclusiv de foștii colegi de partid, să meargă înainte și să candideze pentru al patrulea mandat la funcția de primar al municipiului Ungheni: „am decis să candidez, pentru că vreau să duc la o finalitate logică multe proiecte la care am lucrat. M-a motivat poziția oamenilor.”

Fiind întrebat dacă are regrete din perioada în care a fost în Partidul Democrat, a răspuns: „Regret că nu am fost mai categoric în promovarea unor idei ale mele, ca să schimbăm anumite lucruri. M-am opus, dar nu suficient. Regret că nu am fost suficient de dur, de insistent”.

Ambros a menționat că a ales să candideze din rândurile Partidului Democrat doarece „am ales să asigur funcționalitatea orașului, poate în detrimentul imaginii mele”.

La final, Alexandru Ambros a declarat că nu va mai adera la nicio formațiune politică, nici măcar de dragul viitorului orașului Ungheni.


Pub