Mămici active la Bucurie în Mișcare 2019. Care sunt cele 5 activități pregătite exclusiv pentru mămicile prezente la eveniment?

Cât piciul se distrează cu echipa de animatori și voluntari ai festivalului Bucurie în Mișcare, mămicile au un moment de respiro.

Foto: UNIMEDIA

Din acest motiv, le-am pregătit și lor un set de surprize speciale și activități ca să le facă duminica energizată.

1. Dialog cu un pediatru

Experiența de mămică negreșit vine la pachet cu o mulțime de întrebări pe zi ce crește copilul tău. La toate acestea și multe alte detalii și puncte care nu te lasă să te odihnești va răspunde, în cadrul evenimentului, pediatrul Mihai Stratulat.

Pediatrul Mihai Stratulat / Sursa:Bucurie în Mișcare 2019

2. Pilates

Dacă nu ai niciodată timp să ajungi la sport, atunci aducem sportul la tine! ”Pilates M Studio” va prezenta o gamă largă de exerciții perfecte pentru a tonifia și a menține un corp sănătos și atrăgător la orice etapă a vieții.

Antrenament pentru mămici / Sursa:Bucurie în Mișcare 2019

3. Sfatul nutriționistului

Cu ce trebuie să îți alimentezi copilul? De unde ai cantitatea necesară de vitamine? Sunt oare produsele bio cu adevărat bune pentru voi? La toate întrebările despre alimentație, raționul nutrițional și alte dileme gastronomice îți va răspunde nutriționista Lucia Gavrilița.

Sfaturi de la nutriționist / Sursa:Bucurie în Mișcare 2019

4. Antrenament pentru mămici

Spiritul de echipă și ritmul cardiac vor atinge noi înălțimi cu ajutorul acestui exercițiu. Fă-ți duminica interactivă cu un set special de activități de antrenare a corpului, rezistenței și spiritului activ, pregătite pentru mămici.

Pilates / Sursa:Bucurie în Mișcare 2019

5. Tango Argentinian

Reaprinde pasiunea interioară cu acest master class și workshop al celui mai înflăcărat dans. În timp ce copilul tău se distrează în zona de joacă, dă-ți frâu liber în zona scenei, unde vei învăța noi mișcări surprinzătoare pentru tine.

Lecții de tango / Sursa:Bucurie în Mișcare 2019

Acesta este doar topul activităților pregătite pentru mămici în toate spațiile festivalului nostru, care va avea loc pe 8 septembrie, începând cu ora 11:00 în Parcul Dendrariu.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmărește pagina de facebook Bucurie în Mișcare Moldova. Ne vedem în weekend!


Pub