Fostul lider PSD Liviu Dragnea are interdicție de a intra în Statele Unite
Externe 6 septembrie 2019, 19:57 | 1064

Fostul președinte al social-democraților români Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au primit interdicția de a intra pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă de Departamentul de Stat, care invocă drept motiv actele de corupție în care a fost implicat fostul politician de la București.

Secretarul de stat Mike Pompeo l-a indicat public pe Liviu Dragnea ca persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție”, potrivit unui anunț al Departamentului de Stat american.

Afectați sunt și copiii fostului lider PSD, Valentin Ștefan și Maria Alexandra. De altfel, fiica lui Liviu Dragnea învață în America și locuia de ceva timp acolo împreună cu iubitul ei, moldoveanul Alex Mațaev, fost participant la un concurs de muzică organizat în Chișinău. Potrivit presei din România, artistul a filmat în urmă cu patru ani videoclipul melodiei „Cu capul în nori” pe domeniul lui Liviu Dragnea din Teleorman. În videoclip apare și Alexandra Dragnea. Apropiații familiei au declarat presei că vestea a venit ca o bombă, acum, după ce fostul politician a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. 

Opinia ta contează. Comentează!