„Moldova are un Guvern pentru toți”
Politic 6 septembrie 2019, 20:27 | 2082

”În Moldova nimic nu va fi, cum a fost. Vom reuși să asigurăm o justiție independentă și să luptăm contra corupției pentru ca tinerii să poată rămâne în această țară”. Este declarația președintelui Partidului Popular European Joseph Daul, făcută în cadrul unei conferințe de presă, alături de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. Autoritățile de la Chișinău nu trebuie să cedeze, a precizat Joseph Daul.

Potrivit lui Andrei Năstase, discuțiile purtate cu Joseph Daul au vizat sprijinul pe care Uniunea Europeană îl poate acorda Republicii Moldova.

Tot astăzi, Joseph Daul a făcut o vizită la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală din Chișinău, care a fost construit cu sprijinul Uniunii Europene. Daul a declarat că a rămas mulțumit de ceea ce a văzut și a vorbit de reluarea finanțărilor către Republica Moldova. Alături de șeful PPE a fost prim-ministrul Maia Sandu.

Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală a fost modernizat în anul 2013 cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, care a oferit 1,4 milioane de euro pentru reparația clădirii și trei milioane de euro pentru dotarea cu echipamente. 

Opinia ta contează. Comentează!