10:14:53 28.03.2024
Stiri

Nicki Minaj RENUNŢĂ la cariera muzicală. Motivul invocat de artistă

Monden 06.09.2019 18:33 Vizualizări1675 Autor: Ziarul National


Nicki Minaj RENUNŢĂ la cariera muzicală. Motivul invocat de artistă

Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj a anunţat că se va retrage din industria muzicală, „pentru a-şi întemeia o familie", într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter.

Cântăreaţa Onika Tanya Maraj, cunoscută sub numele de scenă Nicki Minaj, a afirmat, joi, că "a decis să se retragă, pentru a-şi întemeia o familie", şi că îşi va iubi mereu fanii.

În prezent, artista rap nominalizată la premiile Grammy are o relaţie cu Kenneth Petty, existând indicii că plănuiesc să se căsătorească.

Iubitul ei, Kenneth Petty, în vârstă de 40 de ani, cu care şi-a început relaţia anul trecut, a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără, pe care a şi ameninţat-o cu o armă albă, şi a fost pedepsit apoi cu patru ani de închisoare. Totodată, în 2013 a fost eliberat condiţionat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat.

Cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009, scrie Mediafax.

Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV's Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times "cea mai influentă artistă rap din toate timpurile". Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales "cockney britanic", caracteristic londonezilor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md