PLDM și-a desemnat candidatul la Leova

Alexandru Bujorean a fost desemnat candidat la Leova din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru alegerile din această toamnă.

Foto: Alexandru Bujorean/facebook

Potrivit candidatului, această decizie a fost luată după mai multe consultări cu colegii și discuții sincere cu orășenii din Leova.

„Mi-au acordat masiv votul de încredere la alegerile parlamentare din 2019 am primit decizia de a mă implica în acest scrutin electoral, nu doar ca și candidat la funcția de consilier local și raional, dar și ca candidat pentru funcția de primar al orașului Leova”, a scris pe pagina sa de facebook, Alexadru Bujorean.

Tototdată, acesta a specificat că această decizie „nu este una ușoară, dar este cât se poate de asumată și chibzuită, iar schimbarea nu mai poate fi așteptată ,,pe verticală", ea trebuie să înceapă de jos, de la talpa țării, din locurile în care oamenii nu mai vor să audă prea multe despre politică, ci cât mai multe despre soluționarea reală a problemelor lor zilnice: gunoi, câini vagabonzi, preț la apă și canalizare, drumuri și infrastructură etc.”

Alexandru Bujorean / Sursa:Alexandru Bujorean/facebook


Pub