(foto) Premieră: Noul Skoda Kamiq Monte Carlo

Tradiția Skoda, de a oferi o versiune sportivă sub forma unui nivel de echipare numit Monte Carlo, se va extinde şi asupra noului Kamiq. Cel mai recent SUV compact al mărcii adoptă acum o serie de caracteristici pentru a evoca succesul Skoda în istoria raliurilor și, de asemenea, dispune de un nivel modernizat de echipamente.

Skoda Kamiq este al doilea SUV al mărcii cehe care se lansează într-o versiune sportivă Monte Carlo, primul fiind Skoda Yeti.

Foto: autoblog.md

Denumirea Monte Carlo este folosită pentru a identifica versiunile în stil sport ale modelelor compacte Skoda. Acestea reprezintă splendoarea și glamourul Principatului Monaco, precum și istoria curselor cu motor a raliului de la Monte Carlo, un eveniment care datează din 1911 și în care Skoda a avut mai multe succese de-a lungul anilor.

Primul model al producătorului care a purtat denumirea Monte Carlo a fost o ediție limitată în 1936 a Skoda Popular. În prezent, linia de modele Monte Carlo va fi completată de Fabia, Scala şi Kamiq. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub