(update) Un tânăr a fost găsit mort într-o pădure din Chișinău: A lăsat un mesaj de adio

Un tânăr din Ștefan Vodă a fost găsit fără suflare într-o fâșie forestieră din orășelul Codru, municipiul Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției Capitalei, este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani. Părinții acestuia au alertat poliția, odată ce au văzut că tânărul nu le mai răspunde la telefon din data de 3 septembrie curent.

Solicitată telefonic de UNIMEDIA, ofițera de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că „în urma sesizării poliței de către părinții tânărului, ofițerii de investigație au dispus acțiuni în stabilirea aflării locului tânărului de 19 ani. În acest sens, a fost ridicată geolocația telefonului mobil pentru a stabili locul aflării acestuia. În urma măsurilor întreprinse a fost depistat cadavrul strangulat. În urma acțiunilor efectuate, s-a stabilit că tânărul a trimis un mesaj de adio prietenilor că vrea să-și pună capăt zilelor.”

Totodată, Natalia Stati a precizat că „la fața locului a fost solicitat medicul legist, care în urma examinării cadavrului, nu a depistat urme de moarte violentă.”

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și a aflării motivului ce l-ar fi facut pe tânar să-și pună capăt zilelor.


Pub