Foaie verde Rară Neagră, curgă mustul ziua-ntreagă!

La Combinatul de Vinuri “Cricova”, toamna se numără kilogramele de struguri aleşi şi litrii de must aromat, proaspăt stors. Iar din dragostea pentru vie şi vin, s-a pus la cale cel mai mustos şi frumos festival, Must Fest.

Foto: MustFest la Cricova

Rezultat în urma zdrobirii strugurilor, mustul este licoarea cu gust plin şi dulce, cu efect vitaminizant, uşor răcoritor. Pe lîngă starea de bine pe care o conferă consumul mustului, acesta mai are capacitatea de a păstra tinereţea celulelor, datorită polifenolilor şi antioxidanţilor şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Şi nu te amețește! La ce descriere frumoasă are mustul, era absolut necesar să îi dedicăm şi un festival.

Tocmai de aceea, pe data de 14 Septembrie, începînd cu 12.00, la Must Fest vei fi întîmpinat cu un pahar din această băutură miraculoasă şi vei fi condus prin lumea tradiţiilor moldave milenare. Organizatorii au pregătit un program încărcat cu frumoase obiceiuri, au adunat cei mai iscusiți meșteri populari, au pus la treabă cei mai buni bucătari și au stors în jur de 4 tone de dulceață mustoasă!

Hai să trecem repejor peste activitățile ce te așteaptă la acest festival:

Ø Degustări profesionale ghidate de cei mai buni sommelieri – alături de Mihai Druță, vei descoperi arta consumului de vin la Divino Sommelier.

Ø Iarmaroc cu creaţiile de artizanat a celor mai iscusiţi meşteri populari

Ø Masterclass-uri de împletit sarmale, de făcut plăcinte – te pomenești că devii și un foarte bun bucătar!

Ø Un program artistic incendiar, susținut de Alex Calancea Band, Cuibul și Zdob și Zdub.

Ø Show-uri de magie pentru cei mai “mici” oaspeţi – chiar și picii de la eveniment vor avea parte de distracții, alături de o echipă de animatori profesioniști.

Ø Excursii în faimoasele galerii subterane Cricova - cei care nu au avut posibilitatea să viziteze acest oraș subteran unic, o pot face în cadrul evenimentului

Ø Cele mai delicioase bucate tradiţionale asortate cu cele mai bune vinuri.

E un must să vii la Must Fest 2019!

Biletele le găseşti online pe https://iticket.md/event/must-fest, https://mticket.md/ro/must-fest-359.html, https://afisha.md/ro/events/festivals/6470/MUST-FEST

MustFest la Cricova / Sursa:cricova.md
MustFest la Cricova / Sursa:cricova.md
MustFest la Cricova / Sursa:cricova.md

Sau în magazinele specializate "Cricova": or. Chișinău, str. Sciusev 96;or. Cricova, str. P. Ungureanu 1;"Cramele Cricova" or. Cricova, str. Chișinăului 124;


Pub