Andrei Năstase: Cei de la MAI pe care i-am dat afară sunt angajați la Ministerul Apărării. Se zvonește că și Cavcaliuc este în zona lor de confort

Ministrul de Interne și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, susține că a auzit și el zvonuri precum că ministrul Apărării se vede ministru la Interne. De asemenea, mai spune că pe cei din Poliție pe care i-a demis, Pavel Voicu îi angajează la Apărare.

Foto: UNIMEDIA

„Ați văzut ce au făcut la Ministerul Apărării? Am lichidat de la MAI poliția politică. Poliția politică, care m-a persecutat și pe mine și pe întreaga societate civilă activă, ambasadori, jurnaliști. O parte din ei au plecat. Mai ales căpeteniile, șeful, adjunctul. Acum, tot la inițiativa Ministerului de Interne, au fost intentate 3 dosare penale. Ei bine, oamenii aceștia, care au fost dați afară sau au plecat de acolo, în loc să se regăsească în anchete penale, știți unde se regăsesc? La Voicu, în custodia lui. Sunt angajați la Ministerul Apărării. Se zvonește că și Cavacaliuc este în zona lor (PSRM) de confort. Dacă lucrurile așa vor continua, vom apela la oameni. De asta îi îndemn să își respecte angajamentele făcute pentru societate. Dacă dezoligarhizăm statul, apoi îl dezoligarhizăm. Votăm legea procuraturii și nu ne scremem prea mult că nu ne place aia sau nu ne place aia. O facem pentru oameni. Ieri trebuia să fie votată legea și nu a fost votată”.


Pub