Un băiat de 19 ani, care era dat dispărut de câteva zile, a fost găsit mort într-o pădure
Social 5 septembrie 2019, 15:47 | 4227

Un tânăr de 19 ani, originar din raionul Ștefan Vodă, a fost găsit ieri fără suflare într-o pădure de pe strada Grenoble din sectorul Botanica al capitalei. Ce spune poliția despre acest caz, aflați din următorul grupaj de știri.

Tânărul era dat dispărut de câteva zile. Părinții lui au anunțat poliția după ce băiatul nu le-a mai răspuns la telefon. Medicii legiști spun că pe corpul neînsuflețit nu au fost găsite semne care i-ar face să creadă că tânărul a fost ucis. Așa că principala ipoteză este suicidul, deoarece s-a mai stabilit că, înainte de a recurge la acest gest extrem, victima le-a trimis prietenilor săi un mesaj de adio. El le-ar fi scris următoarele: „Eu vă părăsesc, mă scuzați pentru tot”.

A fost inițiat un proces penal pentru a se stabili în ce condiții s-a produs decesul și care au fost motivele ce l-ar fi determinat pe băiat să-și pună capăt zilelor.

Iar noaptea trecută, două mașini au ars pe bulevardul Grigore Vieru din Chișinău. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, flăcările au izbucnit în jurul orei două. Focul a distrus secțiunea motorului unui automobil marca Mercedes. De asemenea, a fost afectat un autoturism marca Peugeot, care era parcat în preajmă. Anchetatorii urmează să stabilească cine se face vinovat în acest caz. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie