Promo-Lex: Ca și în scrutinele anterioare, Dodon profită de funcţia pe care o are şi participă la evenimentele politice cu tentă electorală ale PSRM

by D M
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon foloseşte resursele administrative pentru a promova candidatul PSRM la alegerile locale generale.

Cel puţin asta susţin observatorii „Promo-Lex” în cadrul raportului de monitorizare a campaniei electorale. Potrivit experţilor, în ultimele trei săptămâni, Igor Dodon a participat la cel puţin patru evenimente organizate de socialişti.

Observatorii „Promo-Lex” au identificat 40 de cazuri în care partidele politice au organizat evenimente electorale, înainte de startul oficial al scrutinului local. În procesul electoral s-a implicat activ şi preşedintele Igor Dodon.

„Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la fel ca şi în scrutinele precedente, profită de funcţia publică pe care o are şi prin transferul de imagine participă la evenimente politice cu tentă electorală ale Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. În acest sens, au fost atestate cel puţin patru cazuri, în această perioadă, s-a remarcat că promotor al PSRM”, spune Pavel Postică, directorul de programe al Promo-Lex.

 
Sursa: TVR MOLDOVA

Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...