/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

La MAI ar exista un proces penal împotriva lui Plahotniuc. Năstase: „Acumulăm informația...”

missing
05 septembrie 2019, ora 20:53

La Ministerul de Interne (MAI) ar exista un proces penal împotriva lui Vlad Plahotniuc, fostul președinte al Partidului Democrat (PDM); cel puțin asta spune ministrul de Interne Andrei Năstase.

„La insistența mea nu prea mare, este înregistrat un proces penal în care este vizat Plahotniuc. Mai acumulăm informația și ulterior o vom emite Procuraturii”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea Puterea a Patra de la N4. 

Acesta nu a spus și în baza la ce este pornit procesul penal: „Este prematur să spunem în baza la ce”, a fost răspunsul lui Năstase, la întrebarea moderatorului.

Recent, Procuratura Anticorupție a confirmat că ar instrumenta un dosar în care este vizat ex-liderul PDM Vlad Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram