O tânără de 30 de ani, violată de patru bărbați; Victima nu avea unde înnopta în Chișinău și a rămas acasă la unul dintre suspecți

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 de ani și respectiv 40 de ani, domiciliați într-o suburbie a capitalei, au fost reținuți fiind bănuiți că au violat o tânără, în vârstă de 30 de ani. Potrivit poliției, totul a avut loc în noapte de 1 septembrie, oamenii legii fiind alertați chiar de victimă.

Făptașii profitând de faptul că victima la acel moment nu avea unde înnopta, au chemat-o in ospeție la unul dintre suspecți, unde prin constrângere fizică si psihica, au întreținut cu victima mai multe rapoarte sexuale, contrar voinței acesteia.

Imediat ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașilor. Astfel în urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine, indivizii au fost reținuți la domiciliul unuia din suspecți, fiind escortați la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare.

Suspecții anterior au mai fost judecați pentru furt.

Totodată la domiciliul unuia dintre suspecți forțele de ordine au depistat mai multe plante de marijuană.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal conform art. 171 ,,Viol” Codul penal și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la până 12 ani.


Pub