Reacția lui Renato Usatîi la comunicatul procuraturii privind tarifului la energia electrică: „Sper că nu vor să „mozolească” până după alegeri această temă care acum le afectează imaginea”

Șeful Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o replică pe pagina sa de Facebook în legătură cu anunțul Procuraturii Anticorupție (PA), că investighează aspectele legate de creșterea artificială a tarifului la energia electrică.

Foto: UNIMEDIA

Acesta menționează că este „Mai bine mai târziu decât niciodată. Sunt însă trist că procurorul general interimar a fost surd la reacțiile experților economici pe această temă, reacțiile cetățenilor, la îndemnurile mele de a înlătura întâi schemele frauduloase și după asta de a ajusta tariful. Bine că măcar pe Andrei Năstase îl ascultă. Îl îndemn însă pe domnul Robu să nu asculte doar de comenzile politicienilor, dar și de interesele oamenilor.”

Totodată, Renato Usatîi speră că „într-adevăr vor să curățe acest domeniu de firmele intermediare și să asigure cetățenilor un tarif corect la energia electrică. În următoarele zile vom ști dacă au intenții serioase sau pur și simplu vor să “mozolească” până după alegeri această temă care acum le afectează imaginea, “hrănind” cetățenii cu speranțe și promisiuni că iaca-iaca o să micșoreze tariful.”

Renato Usatîi / Sursa:Renato Usatîi/Facebook

UNIMEDIA amintește că, PA a anunțat că a fost reluată urmărirea penală într-o cauză penală pornită acum patru ani, la data de 19 octombrie 2015 și clasată la data de 26.08.2016, care avea ca obiect fapte penale ce ar fi dus la creșterea artificială a tarifului la energie electrică, de natură să cauzeze prejudicii în proporții deosebit de mari.


Pub