(video) Ședința Parlamentului: Demisiile lui Țurcan și Gaiciuc, aprobate. O nouă conducere a Comisiei privind puciul PD

(update 15:46) Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa puciului anticonstituțional a Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale are o nouă conducere.

Foto: UNIMEDIA

(update 15:35) Deputații au aprobat demisia lui Victor Gaiciuc din funcția de deputat. Gaiciuc a fost numit recent consilier prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

(update 15:28) Parlamentul a aprobat demisia lui Vladimir Țurcan din funcția de deputat. Țurcan a fost ales recent în funcția de președinte al Curții Constituționale.

(update 15:26) Deputații au votat în lectura a doua proiectul de lege privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2019.

(update 15:10) Noii deputați Ruxanda Glavan (PD), Serghei Cantaranciuc (ACUM) și Igor Himici (ȘOR) s-au prezentat la ședința de astăzi.

Deputații se întrunesc în prima ședință plenară din sesiunea toamnă-iarnă 2019. Pe agenda zilei sunt cinci subiecte, printre care demisia deputaților Victor Gaiciuc și Vladimir Țurcan.


Pub