Rihanna sprijină victimele uraganului Dorian

Celebra cântăreaţă originară din Barbados Rihanna a promis că va oferi ajutor victimelor statului insular Bahamas, care a fost devastat în ultimele zile de uraganul Dorian, scrie dailymail.co.uk, citat de mediafax.ro.

Foto: billboard.com

Artista a anunţat că Fundaţia Clara Lionel, care îi aparţine, va oferi suport victimelor uraganului: „Ne rugăm pentru voi, iar Fundaţia Clara Lionel caută deja soluţii prin care să vă putem ajuta în cel mai eficient mod", a declarat cântăreaţa în vârstă de 31 de ani.

Cel puţin şapte persoane au murit după ce uraganul Dorian a devastat arhipelagul Bahamas, a informat, miercuri, premierul Hubert Minnis, care a avertizat că bilanţul ar putea să crească. Premierul a spus, la întoarcerea sa dintr-un tur aerian deasupra regiunii Abaco, că estimează că aproximativ 60% dintre casele de acolo au fost distruse.

Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, este unul dintre starurile muzicii mondiale. Artista originară din Barbados este şi cea mai bogată cântăreaţă din lume, potrivit revistei Forbes, care a dat publicităţii topul pe 2019 al antreprenoarelor cu cele mai mari averi.


Pub