(video) Premieră mondială: Noul Taycan – prima maşină sport electrică marca Porsche

Un real game changer! Astfel a fost descris noul Porsche Taycan în momentul prezentării, fiind un as în segment la capitolele performanţă, autonomie, viteză de încărcare şi conectivitate.

Premiera primului electromobil Porsche a avut loc în această după amiază pe trei continente simultan, iar cea publică va urma peste câteva zile la Salonul Auto de la Frankfurt, unde a şi fost anunţat acum patru ani în calitate de concept. Anume acolo vom avea primul contact cu această maşină impresionantă!

Foto: autoblog.md

Acest automobil cu patru uși este un pachet unic, oferind performanțe tipice Porsche și conectivitate combinate cu practicabilitate zilnică. În același timp, metodele de producție foarte avansate și caracteristicile lui Taycan stabilesc noi standarde în domeniile sustenabilității și digitalizării.

„Taycan-ul leagă moștenirea noastră de viitor. Acesta transmite povestea de succes a mărcii noastre – un brand care a fascinat și a încântat oamenii de peste 70 de ani. Această zi marchează începutul unei noi ere”, a spus Oliver Blume, președintele Comitetului executiv al Porsche AG , care a deschis premiera mondială la Berlin. Află mai multe detalii, dar şi cât costă în ţara noastră, pe AutoBlog.MD


Pub