Andrei Năstase, despre anularea deciziilor privind concesionarea Aeroportului: „Împreună cu zeci de mii de oameni care au luptat și pentru rezultatul de astăzi”

Toți cei patru ani, în care s-a protestat în stradă, au dat roade, susține Andrei Năstase. Declarațiile vin în urma deciziei de astăzi a Guvernului prin care a anulat hotărârile de concesionare a Aeroportului.

Foto: UNIMEDIA

„Guvernul a luat astăzi decizia de a anula patru hotărâri luate în 2013 cu privire la concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Au trecut cel puțin patru ani de când alături de colegii mei din Platforma DA am luptat pentru anularea acestui contract criminal. Astăzi fac parte din Guvernul care face dreptate, anii trecuți am stat în stradă, împreună cu zeci de mii de oameni care au luptat și pentru rezultatul de astăzi. Valorile și principiile constante definesc cu limpezime caracterul unei națiuni care-și dorește cu adevărat libertatea!”, se arată într-o postare pe Facebook.

„Vom face dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte, iar nemernicii, mafioții, oligarhii care ne-au insultat cu faptele lor vor răspunde în fața legii. Ne vom clarifica foarte curând și cu alte teme: furtul miliardului, spălătoria de bani prin băncile moldovenești și cu toate celelalte. Toate vor fi clarificate, lămurite, comunicate public! Am spus de curând, spun și astăzi că securitatea națională nu se poate tranzacționa.

Așa cum, știu sigur, nimeni nu va mai îndrăzni să ne tranzacționeze demnitatea! DA! Ne luăm deja țara înapoi!”, se mai arată în postare.

UNIMEDIA amintește că Guvernul a abrogat patru hotărâri privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, Executivul a anulat documentul prin care a fost inițiat parteneriatul public-privat pentru concesionare.


Pub