(video) Soluția democrată prin care Pavel Filip va reforma PD-ul, dacă va deveni președintele partidului: „Eu nu mă consider un judecător care vine și citește rechizitoriu, cine este vinovat și cine nu este vinovat”

Dacă va deveni președintele Partidului Democrat, Pavel Filip își propune să reformeze formațiunea, astfel, cei care nu își vor găsi locul în partid, să plece de bună voie. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Întrebat de moderator dacă va elimina persoanele care ar aduce prejudicii partidului, „cum ar fi Andrian Candu, Constantin Botnari”, Filip a spus că nu este judecător pentru a spune cine e vinovat și cine nu.

„Niciodată nu am fost adeptul acestei mentalități bolșevice, apropo, de care suferă actuala guvernare, că trebuie tot demolat, că trebuie tot distrus, până a oferi ceva în loc. De exemplu, de ce a fost anulat programul un doctor pentru tine, până când avem un medic în fiecare localitate. De ce fac această paralelă, că de fapt, așa se va întâmpla și în PD. Partidul Democrat va fi reformat. Doar că noi vom porni de formarea unui baze, pentru a construi o construcție politice. Și cei ce nu se vor regăsi în această bază și în această construcție, vor pleca singuri”, a declarat acesta.

UNIMEDIA amintește că Pavel Filip, până la această oră, este unicul candidat la șefia Partidului Democrat.

Precizăm că funcția a devenit vacantă, după ce Vlad Plahotniuc și-a dat demisia.


Pub