Actualitate

Război în Parlamentul britanic. Fostul ministru de Finanţe Philip Hammond: Avem suficiente voturi pentru a-l învinge pe Boris Johnson în lupta pentru Brexit

„Cred că ave numerele necesare. Cred că vor fi suficienţi oameni pentru a rezolva această problemă”, a declarat Philip Hammond.

„Mulţi colegi au fost enervaţi de acţiunile din ultima săptămână.. Cred că este un grup de parlamentari conservatori care consideră că acum este momentul să pună interesele naţionale în faţa oricărei ameninţări personale de carieră”, a adăugat fostul ministru britanic de Finanţe.

Grupul de parlamentari care doresc să oprească producerea unui Brexit fără Acord vor înainta în prima zi de după vacanţa Parlamentului un proiect de lege menit să condiţioneze şi să oprească planul prim-ministrului Boris Johnson.

Boris Johnson a avertizat parlamentarii conservatori că vor fi excluşi din partid dacă votează proiectul de lege înaintat de opoziţie. O sursă guvernamentală a anunţat că prim-ministrul britanic va convoca alegeri anticipate dacă legea propusă trece de Parlament.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *