Maşinile foştilor şefi de la Frontieră vor fi distribuite angajaţilor. Ce declară șeful Poliției de Frontieră

PE SCURT

Șeful Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, a anunțat astăzi că maşinile foştilor conducători ai instituţiei vor fi distribuite angajaților care vor obţine locuri la concursul „Cea mai bună Direcţie Regională” şi „Cel mai bun sector al Poliţiei de Frontieră”.

„„Cea mai bună subdiviziune IGPF” pentru locurile obținute va primi: Locul I – Toyota Land Cruiser; Locul II și III – Nissan Pathfinder. ,,Cel mai bun sector al Poliției de Frontieră”: pentru locurile I, II, III – câte un automobil nou de model Dacia Duster”, a precizat Rosian Vasiloi.

PE LUNG

Șeful Poliției de Frontieră a precizat că automobilele sunt dotate cu frigidere și echipamente necesare, „care vor oferi condiții mai bune angajaților din teritoriu, precum ar fi asigurarea cu alimentație, apă, dar și confort”.

Vasiloi a mai spus că anterior a fost semnat un ordin prin care a fost numită drept cea mai bună subdiviziune a IGPF – Aeroportul Internațional Chișinău, însă de la numirea sa în funcție în subdiviziunea menționată a descoperit un șir de lacune și ilegalități. Astfel, ordinul a fost abrogat.

„Vă garantez că, de această dată, evaluarea pentru activitate și rezultate, în perioada determinată, va fi efectuată conform unor noi metode fără abateri legislative, ce vor permite obținerea de rezultate echidistante și veridice”, a precizat șeful Poliției de Frontieră.

Totodată, Rosian Vasiloi a precizat că el personal, dar și ceilalți șefi de direcții din cadrul IGPF vor folosi în scop de serviciu automobile de model Dacia Duster, iar unii se vor învrednici cu NIVA – 21014.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.