(foto) Noul Skoda Superb facelift, acum şi în Moldova! Iată care-i sunt preţurile

Dacă toamna se numără bobocii, conform proverbului, la Skoda Moldova se numără modelele noi. Dealerul oficial anunţă că are deja în showroom noul Superb facelift şi cu el au fost afişate preţurile de start, dar şi deschise cărţile de comenzi.

Preţul de start al acestui model porneşte de la 22.000 de euro pentru o maşină în caroserie liftback, nivel de echipare Ambition şi cu motor TSI de 1.4 litri cuplat la o transmisie manuală cu şase rapoarte.

În total există pentru Superb liftback două nivele de echipare de bază, dar se poate comanda şi în versiunii speciale Sportline şi L&K. Acestea din urmă au un preţ de start de 26.600 şi 33.200 de euro respectiv.

Iată listele de dotări prin care se deosebesc:

Pentru comandă este disponibil şi modelul Skoda Superb Combi, deocamdată în nivel de echipare Style sau în versiune de top L&K. Preţul de start îi porneşte de la 28.900 de euro.

Mai multe detalii despre alte modele, combinații de motorizări, transmisii şi dotări poţi afla pe skoda.md sau contactând dealerul oficial. La Skoda Moldova poţi solicita şi un test drive cu modelul dorit! Beneficiază de oportunitate!

Află toate detaliile despre Superb facelift: (video) Premieră: Noul Skoda Superb facelift introduce primul plug-in hybrid al mărcii – Superb iV

Vezi şi: (video) Premieră: Noul Skoda Superb Scout – prima versiune de acest gen pentru Superb Combi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/