image
Sursa foto: inRoman.ro

O moldoveancă, stabilită în Italia, și-a încuiat cei trei copii în mașină și a mers la shopping

O femeie de 37 de ani, din Republica Moldova, și-a încuiat cei trei copii în mașină, unul dintre care de doar șase luni, și a mers la cumpărături. În scurt timp, la fața locului au intervenit carabinierii.

Potrivit presei italiene, femeia a lăsat cei trei copii în mașină, unul de șase ani, altul de doi ani și celălalt de doar șase luni, încuiați în parcarea centrului comercial unde a mers să facă cumpărătuti.

Micuții au stat singuri aproape o oră până când au fost observați de oamenii care treceau pe alături și care au auzit copiii plângând.

Trecătorii s-au arătat îngrijorați de starea micuților care stăteau în mașina înfierbântată de razele soarelui și au chemat carabinierii.

Sosiți la fața locului, unul dintre carabinieri a mers în mall pentru a o găsi pe mama copiilor, iar altul a încercat să deblocheze ușa automobilului pentru a scoate micuții.

Mama copiilor a revenit după 45 de minute de la sosirea carabinierilor și s-a arătat uimită de cele întâmplate, spunând că avea nevoie să facă cumpărături urgente și că s-a gândit că astfel copii vor fi în siguranță.

Mai mult, femeia le-a mărturisit carabinierilor că a procedat la fel de mai multe ori.

Noutăţile partenerilor

comentarii: