Moldindconbank a lansat primul bancomat în ţară care acceptă cardurile Contactless

În premieră pentru Republica Moldova, Moldindconbank a lansat primul bancomat dotat cu tehnologia Contactless - fără contact, amplasat la sediul central al Băncii (str. Aremenească 38, mun. Chişinău). Astfel, deținătorii de carduri Visa şi Mastercard Contactless vor putea efectua rapid şi comod operațiuni la ATM, printr-o simplă apropiere a cardului de modulul NFC al bancomatului evidențiat prin semnul Contactless.

Foto: Moldindconbank a lansat primul bancomat dotat cu tehnologia Contactless

Inovația are scopul de a spori calitatea interacțiunii clienților cu bancomatele Băncii şi de a evita eventuale blocări ale cardurilor în dispozitivele de citire. Totodată, pentru menținerea standardelor înalte de securitate, scenariul de efectuare a operațiunilor fără contact la bancomat va solicita tastarea codului PIN la finalizarea oricărei tranzacții.

Reamintim că Moldindconbank este recunoscută drept сea mai inovativă bancă din Republica Moldova 2019 şi lider la capitolul carduri de plată, fiind prima bancă care a implementat bancomatul Cash-in inclusiv multivalutar şi unica bancă care a implementat tehnologia Mobile Cash și Transfer P2P la bancomatele sale.

La moment, rețeaua de bancomate Moldindconbank include 239 unități, dintre care 67 sunt de tip Cash-in, iar în viitorul apropiat se planifică dotarea a peste 30 de bancomate cu tehnologia Contactless.


// console.log('no ads situation')