07:10:32 16.04.2024
Stiri

Partidele UNIONISTE sunt chemate să înainteze un CANDIDAT COMUN pentru Primăria municipiului Chișinău: „Blocul „ACUM” și PSRM pregătesc cel mai mare BLAT din istoria R. Moldova. Candidatul socialiștilor ar putea câștiga Primăria capitalei”

Partide/Comunicate 02.09.2019 13:19 Vizualizări4457 Autor: Ziarul National
Partidele UNIONISTE sunt chemate să înainteze un CANDIDAT COMUN pentru Primăria municipiului Chișinău: „Blocul „ACUM” și PSRM pregătesc cel mai mare BLAT din istoria R. Moldova. Candidatul socialiștilor ar putea câștiga Primăria capitalei” privesc.eu


Mișcarea Populară „Antimafie” anunță că nu va înainta un candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și îndeamnă partidele unioniste să desemneze un candidat comun pentru această funcție, care ar putea reveni, în premieră, unui reprezentant al PSRM, în urma unui „blat făcut cu Blocul ACUM”.

Potrivit vicepreședintelui Mișcării „Antimafie”, Daniela Bodrug, R. Moldova se află „într-o primejdie, care vine din partea odioasei alianțe a Blocului „ACUM” și PSRM”.

„Funcția de primar general de Chișinău, pentru prima dată de la proclamarea independenței, poate fi câștigată de un candidat al stângii. Este vorba de PSRM, un partid finanțat și dirijat din surse obscure afiliate structurii prezidențiale a Federației Ruse. Toate acțiunile Blocului „ACUM” indică la existența unor înțelegeri ascunse cu Dodon pentru cedarea unor instituții pentru controlul acestora. PSRM a început deja campania electorală în municipiul Chișinău, iar tărăgănarea anunțării unui candidat din partea Blocului „ACUM” pare a fi parte a unui blat, care are menirea să favorizeze candidatul socialiștilor”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Daniela Bodrug.

În acest sens, vicepreședinta Mișcării „Antimafie” consideră că partidele de dreapta trebuie să înainteze un candidat comun pentru funcția de primar general.

„Mișcarea Populară „Antimafie” nu va înainta un candidat pentru funcția de primar general al municipiul Chișinău cu scopul de a sprijini un candidat comun din partea forțelor unioniste. Chemăm partidele unioniste să depună eforturi în identificarea acestui candidat unic. Mișcarea „Antimafie” va sprijini necondiționat un candidat unic și nu va participa la alegeri dacă nu se va ajunge la un consens”, a adăugat Bodrug.

Aceasta a remarcat că PD nu trebuie să ia parte la aceste discuții.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md