/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Accident pe bulevardul Traian. Un „BMW” a fost făcut zob după ce a lovit un „Lexus”

missing
02 septembrie 2019, ora 20:56

Un accident s-a produs în această seară pe bulevardul Traian din Chișinău, la intersecția cu strada Independenței. O mașină de marca „BMW” a lovit din spate un „Lexus”. Șoferii nu s-au ales cu răni grave, deși nu aveau centurile de siguranță cuplate, a scris un martor al accidentului pe Facebook.

La fața locului a venit și o salvare, pentru a acorda ajutor medical șoferilor. Oamenii legii urmează să stabilească cauza exactă a accidentului.

Potrivit unui martor, mașina de marca „Lexus” a vrut să vireze de pe bulevardul Traian pe strada Independenței și a ocupat banda stângă de circulație, așa cum prevede regulamentul rutier. „BMW”-ul circula pe aceeași bandă și nu a reușit să frâneze, lovind din plin în spate „Lexus”-ul.

Unul dintre șoferi a fost ajutat să coboare din mașină. „Probabil a suferit o comoție cerebrală”, a scris Alexandru Stengaci pe Facebook, bărbatul care a acordat ajutor după impactul celor două mașini.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram